Tulcenii sunt invitați la un dublu vernisaj la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării

Dublu verisaj la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării

Marți, 23 octombrie, începând cu ora 14.00, la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din strada 14 Noiembrie,are loc vernisajul a două noi expoziții tematice: „Zborul în lumea animală” și „Rolul albinelor în natură”.

Expoziția „Zborul în lumea animală”, organizată în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București, are ca temă cea mai comună formă de locomoție și, totodată, cel mai studiat comportament din regnul animal și anume zborul.

Expoziția itinerantă „Rolul albinelor în natură” este realizată de către specialiștii Complexului Muzeal de Științele Naturii „Răzvan Angheluță” din Galați și completează prima expoziție prin ilustrarea importanței celui mai benefic și organizat social grup de insecte de pe planetă – albinele.

Cele două expoziții pot fi vizitate în perioada octombrie 2018 – octombrie 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*