Tulcenii sunt invitați la dezbaterea publică privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pe anul 2019

Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin Schipor

Valoarea impozitului propus pentru anul 2019, dar și cea a taxelor locale au fost stabilite printr-un proiect de hotărâre inițiat de către primarul Constantin Hogea. Înainte de a fi introdus pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local, proiectul va fi supus unei dezbateri publice.

Dezbaterea publică este ținută pentru un singur proiect de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind stabilirea impoziteloe și taxelor locale pentru anul 2019 —inițiator Primarul Municipiului Tulcea, Dr.Ing. Hogea Constantin.

Dezbaterea publică are loc în data de 14 decembrie, începând cu ora 11.00, în sala de ședințe a primăriei municipiului Tulcea din strada Păcii.

Proiectul de act normativ menționat, însoțit de Expunerea de motive a Primarului, Raportul întocmit de Serviciul lmpozite și Taxe din cadrul Directiei Economice și anexele aferente, a fost afișat spre consultare la sediul Primariei Municipiulu Tulcea dar și pe site-ul instituției.

La dezbaterea publică este invitată să participe in limita locurilor disponibile în sală, orice persoană interesată, persoane fizice și/sau juridice, organizații ale societății civile, organizații guvernamentale, reprezentanți ai instituții publice interesate, ai presei etc.

În scopul eficientizarii organizării si desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până vineri,14 decembrie, ora 10:00, la adresa de e-mail cabinetprimar@primaria-tulcea.roo ri la telefon 0240.515.760 cu menționarea, dacă este cazul, a intenției de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii și, în cazul asociațiilor profesionale, a numărului și numelui participanților.

Timpul alocat prezentării verbale de propuneri este de maxim 10 minute/asociație profesională sau, după caz, participant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*