Tulcenii sunt invitați de astăzi la prima ediție a festivalului „Tulcea Beer Fest”

Sărbătoarea berii la Tulcea. FOTO: motointermedia
Festivalul berii la Tulcea. FOTO: motointermedia

Începând de joi, 13 iulie,  și timp de patru zile, orașul Tulcea devine gazda primei ediții a festivalului de bere „Tulcea Beer Fest”. Organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, acest eveniment aduce în prim-plan bucuria și sărbătoarea în jurul berii, o băutură care a fost parte integrantă a vieții oamenilor din cele mai vechi timpuri.

Cu o selecție vastă de beri, festivalul își propune să satisfacă gusturile tuturor participanților, iar în aceste zile caniculare, berea fără alcool va fi disponibilă în cantități suficiente pentru a asigura o hidratare eficientă și savuroasă.

Serile vor fi animate de spectacole și concerte live, unde vor urca pe scenă artiști talentați precum Alexia Gemene, The Opera, Adnana Mihailă, Andreea Feraru, Let’s go Dance, Cristina Dobrescu și Shaz.

„Tulcea Beer Fest” nu se limitează doar la bere. Alături de berării, vizitatorii vor găsi standuri cu mâncare, corturi cu dulciuri și băuturi răcoritoare, precum și foodtruck-uri cu preparate delicioase. Organizatorii au avut în vedere și cei mici, amenajând locuri speciale de joacă și aventură pentru ei. Pentru cei cu un spirit competitiv, sunt pregătite jocuri și concursuri specifice unui festival de bere.

Scopul organizatorilor este ca Tulcea Beer Fest să devină o tradiție, oferind tulcenilor posibilitatea de a se bucura de această sărbătoare și în anii ce vor urma. Accesul la eveniment este gratuit pentru toți participanții.

Pentru a asigura buna desfășurare a festivalului, traficul auto pe Aleea Ciuperca va fi restricționat pe durata evenimentului, cu excepția intervalului orar 06.00 – 10.00, când se va permite aprovizionarea. Vizitatorilor li se recomandă să utilizeze parcările din Strada Tineretului (Stadion Delta), Sala de sport „Pohariu” și Casa Albastră. De asemenea, este important de menționat că scăldatul în lacul Ciuperca va fi interzis pe toată perioada desfășurării festivalului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*