Tulcenii se pregătesc de Ziua Dobrogei

Ziua Dobrogei

Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, prin Ansamblul Artistic Baladele Deltei organizează joi, 14 noiembrie,î  cu ora 16.00, la Sala Polivalentă, spectacolul folcloric „Ziua Dobrogei“, în cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 141 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă.

Ziua de 14 noiembrie 1878 are o importanță deosebită în istoria României și, în special, a Dobrogei. La sfârșitul secolului al XIX-lea, Dobrogea a revenit statului român după terminarea războiului ruso-otoman din perioada 1877-1878, consemnat în istoria României drept Războiul de Independență.

Printre manifestările de Ziua Dobrogei se numără și acest spectacol folcloric, în care invitați speciali sunt Irina Loghin, Gelu Voicu și Ciprian Roman.

Își dau concursul Gigi Stoica, Adriana Deaconu, Traiana Frîncu, Orchestra Populară „Flacăra Prahovei“ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ Ploiești, Ansamblul Folcloric Profesionist „Drăgan Muntean“ Deva, Ansamblul Folcloric „Doina Prahovei“ și Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei“ cu soliștii Georgeta Nichifor, Laura Feraru, Laura Mocănița și Costel Atanasof.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*