Tulcenii primesc pubele gratuite. Servicii Publice SA pune la bătaie 4000 de tomberoane pentru cei care vor să sorteze deșeurile

Pubele gratuite pentru tulceni. FOTO Andaluzia Luca
Pubele gratuite pentru tulceni. FOTO Andaluzia Luca

2000 de containere de plastic îi așteaptă pe tulcenii care vor să aibă un oraș mai curat.

SC Servicii Publice SA a finalizat licitația pentru achiziționarea pubelelor de 240 litri. Oricjne e interesat poate să depună o cerere la sediul instituției de pe strada Mahmudiei nr. 17, în spatele Telekom.

Viceprimarul de Tulcea, Andaluzia Luca a anunțat că pe lângă acestea au mai fost cumpărate și 250 de containere de plastic de 1,1 mc cu capac plat pentru dotarea corespunzătoare a punctelor de colectare.

În anul 2018 vor fi achiziționate alte 2000 de pubele.

Detalii suplimentare se pot obține la sediul “Servicii Publice” de luni până joi între orele 7.30 și 16.00, sau vineri de la 7.30 la 13.30. Totodată, cei interesați pot să sune la telefon 0240 515 541.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*