Tulcenii pot comanda lemne de foc online, cu livrarea la domiciliu și plata cu cardul

Lemn de foc de la Direcția Silvică Tulcea. FOTO DS Tulcea

Direcția Silvică Tulcea lansează platforma de vânzări on-line a lemnului de foc pentru populația din județul Tulcea (excepție Delta), cu livrare la domiciliul clienților.

Cei care doresc să comande lemne dintr-o sursă legală și să primească și chitanță, pot accesa platforma online a Direcției Silvice Tulcea, comenzi.dstulcea.ro.

Totul se întâmplă în câțiva pași simpli:

  • Alegi produsele și cantitatea pe magazinul nostru on-line și lansezi comanda; puteți alege să achitați comanda cu cardul bancar;
  • Un operator al Direcției Silvice Tulcea verifică disponibilitatea produselor și confirmă comanda;
  • Plătiți comanda confirmată cu ordin de plată sau numerar (dacă nu ați făcut-o deja cu cardul bancar);

În cel mult 15 zile lucrătoare de la data când comanda dvs este confirmată și plătită, aceasta va fi livrată la adresa indicată la plasarea comenzii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*