Tulcenii au la dispoziție 970 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 970 de locuri de muncă vacante.

Astfel, potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, locurile de muncă sunt disponibile după cum urmează:

  • Irlanda – 907 de locuri de muncă pentru: măcelar, asistent vânzări, ajutor bucătar (asistent delicatese), asistent manager (asistent general);
  • Finlanda – 40 de locuri de muncă pentru: muncitor necalificat – culegător căpșuni;
  • Norvegia – 12 locuri de muncă pentru: tractorist, muncitor calificat bucătărie și amenajări interioare, muncitor forestier, dulgher;
  • Germania – 7 locuri de muncă pentru: electrician, tehnician electronist pentru energia și tehnologia clădirilor, ajutor grădinar (horticultură și peisagistică), grădinar (horticultură și peisagistică), mecanic instalații pentru refrigerare, aer condiționat și pompe de căldură;
  • Slovenia – 2 locuri de muncă pentru: programator PLC (asamblare și procesare linii);
  • Malta – 2 locuri de muncă pentru: inginer hidraulic, biolog marin.

Persoanele care sunt interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot viziona locurile de muncă vacante pe site-ul www.anofm.ro/EURES, pot solicita informații la numărul de telefon 0240 516 858 sau e-mailul elena.diaconu.tl@anofm.gov.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 107, etajul 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*