Tulcenii au fost invitați la „Cupa Înfrăţirii” la fotbal de la Cahul, Republica Moldova

Meciurile din Cupa Înfrățirii continuă. FOTO AJFT

Sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 14.00, stadionul Raional „Atlant” din Cahul, Republica Moldova, este gazda celui de-al doilea turneu de fotbal trilateral între echipe reprezentative din țările vecine România, Republica Moldova şi Ucraina.

Proiectul „Cupa Înfrățirii” ediția 2019, inițiat de de Asociația Județeana de Fotbal Tulcea, şi-a desfășurat primul turneu la Tulcea în data de 14 septembrie 2019, inițiativă prin care şi-a propus lansarea unei competiții sportive între echipele reprezentative din cele trei ţări vecine şi anume România, Moldova şi Ucraina, cu reprezentare din orașele Tulcea, Cahul şi Izmail.

Succesul primului turneu de la Tulcea, de la mijlocul lunii septembrie 2019, a făcut ca delegații participanți să hotărască, imediat după festivitatea de premiere, ca această competiție să fie organizată pe parcursul unui sezon fotbalistic de fiecare oraş în parte cu scopul de a strânge relațiile de bună vecinătate şi înfrățire şi prin intermediul sportului şi anume fotbalul.

„Mă bucur că inițiativa noastră a trezit un interes foarte mare în rândul forurilor fotbalistice din cele trei regiuni vecine şi mai ales în rândul administrațiilor publice din cele trei regiuni. La circa o lună după primul turneu de la Tulcea iată că suntem invitaţi, atât noi cât şi cei din orașul Izmail din Ucraina, cu echipe reprezentative de fotbal la un turneu la Cahul, în Republica Moldova. Beneficiem de această dată de susținerea financiară a Consiliului Județean Tulcea pentru a onora această invitaţie la turneul ce va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019 la Cahul”, a declarat Petre Badea, președintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea.

Program
Sâmbătă, 19 octombrie 2019,

  • Ora 14.00 -17.30 Disputarea meciurilor de fotbal din cadrul Cupei Înfrăţirii:
    • 14.00, Cahul – Izmail,
    • 15.15, Izmail – Tulcea,
    • 16.30, Tulcea – Cahul ,
  • Ora 17.30 Festivitatea de premiere, declaraţii de presă

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea este persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală şi neutră din punct de vedere politic, religios şi etnic. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea este membru afiliat FRF, fiind o structură sportivă de interes local,persoană juridică de drept privat, având drept scop organizarea, coordonarea si controlul activităţii fotbalistice in judeţul Tulcea, cu excepţia competiţiilor organizate de FRF şi/sau LPF, singura autorizată în acest scop în teritoriul său de competenţă, conform Legii Educaţiei Fizice şi Sportului nr. 69/2000 şi Statului FRF.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*