Tulcenii au apelat de 120 de ori la 112 în 48 de ore pentru a cere ajutorul polițiștilor

Polițiștii îl caută pe suspectul agresiunii. FOTO Cătălin Schipor

În primele două zile ale noului an, polițiștii tulceni au intervenit la peste 120 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale.

În această perioadă, peste 400 de polițiști tulceni au acționat, la nivelul județului Tulcea, pentru prevenirea faptelor antisociale, menținerea ordinii și siguranței publice, precum și în zonele cu aflux mare de public, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului.

Oamenii legii au intervenit la 126 evenimente semnalate prin apelul de urgenta 112. De asemenea, în perioada menționată, polițiștii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.826 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație., în urma cărora au reținut 2 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*