Tulcenii au apelat 112 de 36 de ori în 24 de ore

În ultimele 24 de ore – 6-7 ianuarie, polițiștii tulceni au intervenit la 36 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale.

La data de 6 ianuarie, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 36 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112., iar în ultimele 24 ore au fost constatate 6 infracțiuni de natură judiciară.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.880 de lei, dintre care 8 sancțiuni au fost aplicate la Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 3.100 lei.

Polițiștii rutieriști au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 18.700 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*