Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Mai mulți locuitori ai cartierului 23 August din Tulcea au rămas fără apă caldă și căldură, joi, 21 ianuarie, din cauza unei avarii produse pe rețeaua de transport termoficare din zona blocului R2.

Potrivit SC Energoterm SA, pentru remedierea avariei, alimentarea cu căldura va fi oprita la punctul termic nr. 24. Zona afectata:

  • Str. I.L. Caragiale, bl. J1, J5 (sc.A);
  • Str. Neptun, bl. J2, J3, J4;
  • Aleea Păunului, bl. J5 (sc.B), J6;
  • Str. Eternității, bl. R1, R2, R3.

Echipele de intervenție au început lucrările pe care le vor finaliza în cel mai scurt timp.

Pentru orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, abonații societății pot  solicitați intervenția la Dispeceratul Energoterm, la numărul de telefon 0372.737.914, in program NON-STOP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*