Tulceni arestați preventiv pentru proxenetism: faptele lor se întind pe o perioadă de șapte ani, în patru state europene

barbat cu catuse arestat politia romana
Un tulcean și fiul său, arestați preventiv după ce au avariat două autoturisme ale IPJ Tulcea

Trei persoane din Măcin au fost arestate preventiv pentru proxenetism, în urma unei acțiuni a polițiștilor de combatere a criminalității organizate și procurorilor DIICOT din Tulcea pentru destructurarea unei rețele ce a acționat, începând cu anul 2013, în patru state europene.

Astfel, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii DIICOT Tulcea au pus în aplicare, miercuri, patru mandate de aducere emise pe numele unei femei și a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 58 de ani, toți din orașul Măcin, județul Tulcea.

„Acțiunea a vizat probarea activității infracționale a membrilor unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism, fapte comise în Belgia, Germania, Spania și Elveția, în perioada 2013 – 2020”, au precizat polițiști de la combaterea criminalității organizate.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul DIICOT Tulcea pentru audieri, iar trei dintre ele au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Cei trei au fost prezentați, joi, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*