Tulcean reținut de polițiștii anticorupție după ce a încercat să mituiască un polițist cu 200 de euro

barbat cu catuse arestat politia romana
Tulcean reținut de polițiștii anticorupție după ce a încercat să mituiască un polițist cu 200 de euro

Polițiști ai Serviciului Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au prins în flagrant, luni, 05 aprilie, un bărbat în timp ce oferea suma de 200 de euro unui agent de poliție din Topolog, pentru a nu lua măsurile legale față de fiul său, autor al unei contravenții la regimul rutier.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, cu o zi înainte, cei doi, tată și fiu, se aflau în trafic cu un autoturism condus de cel din urmă.

„Întrucât nu deținea RCA valabil, conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fugit pentru a nu fi sancționat legal. Pentru a-și scăpa fiul de o eventuală sancțiune, tatăl său a oferit, în repetate rânduri, sume de bani agentului de poliție”, au precizat reprezentanții DGA.

Pe baza denunțului agentului de poliție și a probelor administrate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cetățeanul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită .

Față de inculpat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, astăzi fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*