Tulcean rănit într-un accident rutier petrecut între localitățile Tulcea și Somova

Bărbat rănit într-un accident rutier petrecut între Tulcea și Somova. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost rănit luni, 19 aprilie, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, între Tulcea și Somova.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a reieșit că bărbatul de 50 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția Tulcea spre Somova, la km.158 ar fi intrat în coliziune cu un autocamion format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 36 de ani din aceeași localitate care se deplasa pe același sens de mers. Totodată, după impactul produs între cele două autovehicule, conducătorul auto de 50 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 50 de ani.

Ambii conducători posedau premise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*