Tulcean prins la volan fără permis și cu o alcoolemie de peste unu la mie, în prima zi a noului an

Tulcean prins la volan fără permis și cu o alcoolemie de peste unu la mie, în prima zi a noului an. FOTO; IPJ Tulcea

Un bărbat din localitatea Smârdan este cercetat penal după ce, prins la volan cu o alcoolemie de peste unu la mie, și fără permis de conducere, a refuzat și prelevarea de probe biologice.

Potrivit IPJ Tulcea, în seara zilei de duminică, 01 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Măcin au depistat în trafic, pe strada Nufărului din localitatea Smârdan, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere valabil, documentul figurând cu mențiunea “anulat”. De asemenea, cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testării, polițiștii i-au adus la cunoștință obligativitatea de a se supune prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, însă acesta a refuzat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*