Tulcean prins în trafic în timp ce conducea, în stare de ebrietate, un moped pentru care nu avea permis

Polițiștii din Măcin au depistat marți, 16 mai, un bărbat de 64 de ani, din județul Tulcea, care conducea un moped pe strada Concordiei din localitatea Jijila, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, bărbatul a fost supus testului cu alcoolscop, care a indicat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetările continuă într-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*