Tulcean cu permisul de conducere expirat, prins la volan cu o alcoolemie de 1,41 la mie

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu dosar penal după ce a pus în pericol circulația pe drumurile publice. El a fost prins la volan deși avea permisul de conducere expirat și era și în stare avansată de ebrietate.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din comuna Greci au depistat un bărbat în vârstă de 41 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității având permisul de conducere și polița de asigurare a autovehiculului expirate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.870 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*