Tulcean cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului

Cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Măcin, este cercetat penal după ce a fost surprins la volan în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, bărbatul a fost prins în cursul nopții de 06 spre 07 aprilie, în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu strada Vânători, din localitatea Măcin.

„Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând concentrația de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*