Tulcean cercetat penal după ce și-a înscenat rănirea într-un accident pentru a obține despăgubiri

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Tulcea, este cercetat penal de polițiști după ce a înscenat că ar fi fost rănit într-un accident rutier pentru a obține despăgubiri materiale.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în urma cercetărilor efectuate de polițiști ai Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea în cazul comiterii unei infracțiuni de vătămare corporală din culpă, s-a stabilit că persoana care a sesizat fapta, ce ar fi fost comisă joi, 1 octombrie, a indus de fapt în eroare, cu bună știință, organele judiciare.

„Persoana în cauză, un bărbat de 50 de ani, din Tulcea, a reclamat faptul că în timp ce se angajase în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni de pe strada Constructorilor, din municipiu, ar fi fost accidentat de un autovehicul condus de un bărbat de 43 de ani, din Tulcea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi simulat producerea unui accident rutier în scopul de a obține despăgubiri, săvârșind astfel infracțiunea de inducere în eroare în eroare a organelor judiciare”, au precizat sursele citate.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*