Tulcean cercetat penal după ce a condus în stare de ebrietate și a provocat și o tamponare

Constatările jandarmilor tulceni din week-end: 40 de amenzi, în valoare de peste 16.000 de lei

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și a provocat și un accident rutier.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat, marți, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada I. L. Caragiale, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, anterior, bărbatul fusese implicat și într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*