Tulcean atacat cu un cuțit de proprietarul casei în care locuiește

Un bărbat din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor după ce a fost rănit cu un cuțit chiar de proprietarul imobilului unde locuiește.

Potrivit IJJ Tulcea, luni, 10 octombrie, în jurul orei 18.30, un bărbat din municipiul Tulcea a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând un conflict cu proprietarul imobilului unde locuiește, pe fondul consumului de alcool.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat apelantul, acesta prezentând o rană în zona brațului stâng. Bărbatul a declarat faptul că a consumat alcool cu proprietarul imobilului unde locuiește, iar apoi cei doi au avut un conflict pe fondul unor neînțelegeri. În urma acestui conflict, bărbatul a fost rănit în zona brațului stâng cu un cuțit de către proprietar. De asemenea, a fost amenințat cu o rangă și alungat din curte.

Jandarmii au solicitat la fața locului un echipaj de ambulanță, care a transportat bărbatul rănit la Secția UPU din cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe şi de asemenea, au adus la cunoștința bărbatului agresat termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*