Tulcean arestat preventiv după ce a condus un autoturism fără permis și nu a oprit la semnalul polițiștilor

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un tulcean de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a condus un autoturism fără permis de conducere și nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor.

Astfel, în urmă cu două zile, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa în localitatea Zebil, județul Tulcea. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se armamentul din dotare în încercarea de al opri.

În apropierea localității Sălcioara, comuna Jurilovca, conducătorul auto a abandonat mașina și a fugit de la fața locului. La scurt timp, polițiștii l-au identificat și reținut pe un câmp din zona localității Jurilovca, fiind vorba de un bărbat de 23 de ani din localitatea Babadag, județul Tulcea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Babadag, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*