Tulcean amenințat cu cuțitul din cauza unui loc de parcare

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 29 august, pe o stradă din municipiu, după ce o femeie a cerut ajutorul acestora, reclamând faptul că soțul îi este amenințat cu un cuțit din cauza unui loc de parcare.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, duminică noapte, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină pe strada Podgoriilor, din municipiul Tulcea, după ce o femeie a reclamat că, în timp ce se afla împreună cu soțul pe o bancă din apropierea imobilului unde locuiesc, a observat un bărbat care a parcat un autoturism în apropierea lor, iar apoi s-a îndreptat către ei, a scos un cuțit și a început să-l amenințe pe soțul acesteia.

Jandarmii au identificat la fața locului apelanta, iar în urma verificărilor, l-au găsit și pe soțul acesteia într-un un parc din apropiere. El a declarat că a fugit de teamă, agresorul urmărindu-l cu un cuțit în mână. Bărbatul a menționat faptul că, în jurul orei 17.30, a mai avut un conflict cu persoana în cauză, motivul fiind un loc de parcare.

În urma verificărilor efectuate și a semnalmentelor oferite de femeie, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*