Tulcea, un oraș în care nu se întâmplă nimic, dar infractorii acționează nestingheriți. 200.000 de lei au dispărut de la Societatea de Transport Public Tulcea în urma unui furt

Autobuz al STP Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Autobuz al STP Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

La Societatea de Transport Public Tulcea, lucrurile rele se țin lanț. După ce în urmă cu un an zeci de autobuze s-au făcut scrum fără a fi găsit un vinovat, acum, cineva care a acționat la pont a furat fără prea mare efort, banii de salarii. 

Deși nu ar fi trebuit  ca în sediul STP Tulcea să se afle peste weekend o sumă mare de bani, acest lucru s-a întâmplat. Banii, aproximativ 200.000 de lei, care erau salariile angajaților, erau încuiați într-un seif, iar cheile de la seif se pare că se aflau într-un sertar din aceeași încăpere.

Drept urmare, celor patru indivizi care au comis furtul, nu le-a fost greu să îi ia și să dispară în scurt timp, după ce în prealabil au atacat și lovit paznicul. Surse din cadrul anchetatorilor spun că cel mai probabil s-a acționat la pont, furtul fiind comis fără mari probleme.

În mod normal, banii de salarii trebuiau scoși de la bancă de abia în ziua în care se dădeau salariile și nu cu câteva zile înainte și încuiați într-un seif și cu o pază precară.

De reținut că până la ora actuală anchetatorii nu au reușit să stabilească cine se face vinovat de distrugerea autobuzelor de anul trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*