Tulcea și-a premiat cei mai buni fotbaliști în cadrul Galei Fotbalului Județean

Tulcea și-a premiat cei mai buni fotbaliști în cadrul Galei Fotbalului Județean. FOTO: CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat miercuri, 28 decembrie, la cea de-a noua ediție a Galei Fotbalului Județean, eveniment organizat de Asociația Județeană de Fotbal Tulcea.

„Sunteți de apreciat pentru faptul că ați avut inițiativa de a organiza, și în acest an, un eveniment care să îi aducă în prim plan pe cei care au fost cei mai buni. Această gală constituie o oportunitate de a evidenția adevăratele valori ale sportului – rege, dar și de a transmite mesaje de mulțumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, în susținerea sportului. Este deosebit de important că, la final de an, eforturile şi rezultatele factorilor implicați în fotbal sunt contabilizate şi apreciate așa cum se cuvine. În calitate de președinte al Consiliului Județean Tulcea, am susținut și voi susține întotdeauna sportul în general și performanța în sport în mod particular, iar în acest sens vă reamintesc faptul că ne-am implicat atât în susținerea financiară a proiectelor propuse de structurile asociative tulcene (inclusiv cele axate pe fotbal), dar și în asigurarea infrastructurii sportive la cel mai înalt nivel“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

În același context, președintele Teodorescu a reamintit celor prezenți că instituția pe care o conduce a organizat, recent, Gala Sportului Tulcean, un eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai buni sportivi și antrenori ai județului nostru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*