Tulcea este gazda Danube Delta Cup International care a ajuns la a VII-a ediție

Danube Delta Cup International, ediția a VII-a, găzduită de Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Sâmbătă, 1 iunie a avut loc deschiderea celei de a VII-a ediții a Danube Delta Cup International, concurs de kumite kyokushin karate individual și pe echipe, organizat de Federația Română de Karate Kyokushin și Nippon Budo Sport Romania.

La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani.

„Îmi face o deosebită plăcere să particip la deschiderea celei de-a VII-a ediții a Danube Delta Cup, într-o zi specială, chiar de Ziua Copilului. Vă felicit, domnule profesor Nicolaie Pănuță, pentru pregătirea tinerilor, pentru rezultatele obținute și pentru organizarea acestei competiții. Nu este deloc ușor să manageriezi o asemenea desfășurare de forțe și tocmai de aceea aprecierile noastre se îndreaptă către organizator. Am fost, sunt și voi rămâne un admirator și un susținător al sportului în general, dar artele marțiale au ceva aparte: dezvoltă autocontrolul, disciplina interioară.
Dragi copii, sunteți pe drumul cel bun, România are nevoie de caractere tari iar ceea ce faceți voi aici șlefuiește și crează caractere tari. Am spus-o de multe: dacă această generație ar urma acest traseu, poate și România ar avea o altă șansă.
Felicit toți părinții care își îndrumă copiii spre sport în general și spre artele marțiale în special. Felicit profesorii care înțeleg să sădească în tânăra generație valorile despre care am vorbit. Urez mult succes tuturor participanților, iar copiilor, tradiționalul „La mulți ani!” și să creșteți frumos!“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*