Tulcea: 175 de persoane se află în carantină, iar peste 3.000 sunt în izolare la domiciliu

Misiuni pentru siguranța procesului electoral. FOTO IGPR

În județul Tulcea, pe data de 28 martie, 175 de persoane se află în carantină, iar peste 3.000 sunt  în domiciliu.

La nivelul județului Tulcea, la data de 28 martie, sunt înregistrate 3036 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, în creștere față de ziua precedentă. Până pe 28 martie 2020 au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 468 de persoane. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 175 persoane. Până pe 28 martie 2020 au ieşit din perioada de carantină 21 persoane.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, în data de 27 martie 2020 s-au verificat în total 2965 persoane, dintre acestea 2449 de către lucrători ai Poliţiei şi 526 de către lucrători ai Jandarmeriei.

În plus polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranta publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 27.03.2020, în valoare totală de 407.710 lei.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 424 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 1.110.370  lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Da serios?! Și pe cei din Babadag, Măcin, Greci, Carcaliu cine i-a verificat? Politia la Babadag nici nu se bagă, și ei umblă pe străzi în cârd! Nici nu respectă carantina!!!!!
    Mintiti frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*