Trupul turistului german, dispărut în accidentul produs între două ambarcațiuni pe Canalul Olguța a fost găsit la 300 de metri de locul unde dispăruse

FOTO ISU Tulcea

ISU Tulcea a anunțat că trupul  turistului german, dispărut în accidentul produs între două ambarcațiuni pe Canalul Olguța a fost găsit la 300 de metri de locul unde dispăruse.

“În cursul acestei dimineți, trupul bărbatului de naționalitate germană dispărut în apele din apropierea localității Mila 23 a fost găsit.

Pompierii Pichetului Crișan au intervenit pentru preluarea acestuia și aducerea la mal unde a fost identificat.

Forțele dislocate în zonă pentru căutare se retrag, inclusiv scafandrii din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila” – ISU Tulcea.

El a fost găsit la 300 de metri de locul unde dispăruse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*