Trotinete electrice contrafăcute, descoperite la Punctul de Frontieră Isaccea. Marfa avea o valoare de peste 4,2 milioane lei

Marfa contrafăcută a fost confiiscată. FOTO Garda de Coastă Constanța
Marfa contrafăcută a fost confiiscată. FOTO Garda de Coastă Constanța

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit un transport de marfă contrafăcută pe sensul de ieșire către Ucraina. Un control asupra unui camion a relevat faptul că toată încărcătura acestuia era suspectă.

​Astfel, polițiștii de frontieră împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea au descoperit în compartimentul marfă, 4.614 articole vestimentare și 68 trotinete electrice, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 4.237.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*