Trei zile de minivacanță, fără evenimente deosebite, au raportat polițiștii tulceni

Acțiuni ale polițiștilor tulceni în minivacanța de Rusalii. FOTO: IPJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii tulceni, împreună cu reprezentanții structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au intensificat activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe toată raza județului Tulcea.

Având în vedere faptul că obiectivele vizate au fost prevenirea și combaterea de accidente rutiere grave și a consumului și comercializării de substanțe interzise, polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Tulcea au desfășurat activități alături de specialiștii Centrului de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog Tulcea.

În acest context, au fost purtate discuții cu participanții, sfătuindu-i cu privire la măsurile minime de autoprotecție pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.

De asemenea, au oferit recomandări tinerilor, referitoare la prevenirea traficului de persoane, consumului de droguri și băuturi alcoolice și consecințele acestora asupra sănătății, punând accent pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit.

„Menționăm faptul că în cele trei zile care s-au încheiat nu au fost înregistrate evenimente deosebite, motiv pentru care le mulțumim cetățenilor care au înțeles să petreacă sărbătoarea Rusaliilor în siguranță. Îndemnăm și acum participanții la trafic, la întoarcerea spre casă, să manifeste prudență în conducere, să nu consume băuturi alcoolice sau alte substanțe care le pot afecta capacitatea de a conduce, să se asigure temeinic înaintea efectuării oricăror manevre și să nu uite de politețea rutieră!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*