Trei tulceni, căutați de autoritățile belgiene pentru constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat, prinși de polițiștii tulceni

barbat cu catuse arestat politia romana
Un tulcean și fiul său, arestați preventiv după ce au avariat două autoturisme ale IPJ Tulcea

Polițiștii din Tulcea au depistat trei bărbați care erau urmăriți de autoritățile belgiene pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat, comise în luna noiembrie 2017.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat pe raza municipiului Tulcea trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 28 și 37 de ani, toți din municipiul Tulcea, pe numele cărora existau mandate de arestare emis de autoritățile  judiciare din Belgia. Cei în cauză au fost dați în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat.

„În luna noiembrie 2017, bărbații ar fi săvârșit 15 infracțiuni de furt calificat în diverse localități din Belgia, de unde au sustras diverse sume de bani și bijuterii”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Cei trei au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind ulterior prezentați Curții de Apel Constanța cu propunerea de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile din Belgia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*