Trei tulceni, căutați de autoritățile belgiene pentru constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat, prinși de polițiștii tulceni

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Tulcea au depistat trei bărbați care erau urmăriți de autoritățile belgiene pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat, comise în luna noiembrie 2017.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat pe raza municipiului Tulcea trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 28 și 37 de ani, toți din municipiul Tulcea, pe numele cărora existau mandate de arestare emis de autoritățile  judiciare din Belgia. Cei în cauză au fost dați în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat.

„În luna noiembrie 2017, bărbații ar fi săvârșit 15 infracțiuni de furt calificat în diverse localități din Belgia, de unde au sustras diverse sume de bani și bijuterii”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Cei trei au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind ulterior prezentați Curții de Apel Constanța cu propunerea de arestare preventivă în vederea predării către autoritățile din Belgia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*