Trei tulceni au fost reținuți pentru trafic de droguri în urma unei acțiuni a polițiștilor de la Crimă Organizată

Polițiștii au găsit asupra suspecților marfă suspectă. FOTO IPJ Tulcea

În urma unei acțiuni a polițiștilor de Combatere a Criminalității Organizate din Tulcea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, în cursul zilei de 31 iulie au fost reținute trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

În seara zilei de 31 iulie, polițiștii rutieri au oprit, pe raza localității Mineri, județul Tulcea, un autoturism condus de un bărbat din Tulcea, bănuit de trafic de droguri.

În urma percheziților efectuate asupra autoturismului, a fost descoperită, în interiorul acestuia, o folie susceptibilă a conține canabis, iar la controlul corporal asupra pasagerei, a fost găsită o altă folie de plastic cu o substanță sub formă de pulbere de culoare roz.

De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că, în activitatea infracțională ar mai fi participat și un alt bărbat din Tulcea.

Toate cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Aceștia urmează să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, în activități fiind angrenați și polițiști din Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*