Trei tulceni au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și deținerea, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.

Potrivit IPJ Tulcea, din materialul probator administrat  a rezultat că, în luna martie 2024, unul dintre cercetați ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, ecstasy (MDMA – drog de mare risc), către consumatori, din județul Tulcea.

“De asemenea, acesta ar fi vândut 30 de asemenea comprimate către ceilalți doi, care le-ar fi achiziționat în scopul revânzării.

Cu privire la una dintre persoane, s-a reținut și faptul că ar fi deținut, fără drept, droguri de risc (canabis), pentru consum propriu.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate 470 de comprimate ecstasy, precum și alte mijloace de probă” – IPJ Tulcea.

La data 19 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea celor trei persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a admis propunerea de arestare preventivă, a celor trei, pentru 30 de zile.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*