Trei tineri au fost răniți într-un accident produs la ieșirea din municipiul Tulcea spre localitatea Mineri

Serviciul de Ambulanță Tulcea 112. FOTO Cătălin Schipor

Un tânăr șofer începător a ajuns în spital împreună cu alți doi prieteni minori, după ce mașina pe care acesta o conducea a fost scăpată de sub control și a fost implicată într-un accident.

Accidentul s-a produs în noaptea de 22 spre 23 aprilie, pe strada Isaccei, la ieșirea din municipiul Tulcea spre localitatea Mineri. Aici, un tânăr de 19 ani a condus un autoturism, iar într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul autoturismului. Mașina s-a izbit de un stâlp de beton, apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri – doi adolescenți de 17 ani fiecare. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea pentru îngrijiri medicale.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*