Trei tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în seara zilei de Crăciun, în județul Tulcea

Tineri răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 22E. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de sâmbătă, 25 decembrie, în jurul orei 22.20, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22 E(87), la limita cu județul Constanța.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag.

„În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Tinerii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ prezente la locul evenimentului”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*