Trei persoane rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren UPDATE – Un bărbat de 60 de ani a murit!

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate
În urma impactului, trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate

Trei persoane au fost rănite, joi, 23 iulie, în urma unui accident rutier produs în județul Tulcea, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier este întrerupt pe DN 22, între localitățile Tulcea și Cataloi, după ce s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

„În urma impactului, trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate”, au precizat reprezentanții Centrului Infotrafic.

Traficul rutier este oprit întrucât după impact, autotrenul a rămas imobilizat de-a latul pe carosabil. Se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 45 de minute.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate
În urma impactului, trei persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate. FOTO IPJ Tulcea

UPDATE

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat că un bărbat de aproximativ 60 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 – E 87, Cataloi – Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus.

Ulterior, pentru a evita impactul cu cele două autovehicule implicate în accident, o femeie de aproximativ 25 de ani, din Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției autoturismului pe care-l conducea, intrând in coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului de 60 de ani, rănirea unei femei de 50 de ani, pasager în același autoturism, și rănirea tinerei de 25 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*