Trei minori au furat un cal și o căruță, însă au fost imediat depistați de jandarmii tulceni

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină joi, 23 iunie, cu privire la furtul unui cal și a unei căruțe din municipiul Tulcea.

Potrivit IJJ Tulcea, apelantul, un bărbat din municipiul Tulcea, a reclamat faptul că s-a deplasat până la magazinul din apropierea domiciliului pentru a cumpăra pâine și când a revenit acasă, copilul i-a spus că a văzut cum trei copii au înhămat calul la căruța aflată în curte și au fugit.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului și în urma declarațiilor bărbatului, dar și a verificărilor efectuate în zonă, au identificat minorii pe drumul Tulcea-Agighiol.

Persoana vătămată și-a recuperat calul și căruța, iar jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele competente.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*