Trei minori au fost identificați de către polițiștii tulceni ca fiind autorii unui furt dintr-o locuință

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii au reușit să îi identifice pe autorii unui furt din locuință comis pe raza comunei Mihai Bravu, la începutul lunii februarie.

În urma a cercetărilor într-un caz de furt din locuință, polițiștii Postului de Poliție Mihai Bravu au identificat trei minori, cu vârste cuprinse între 16-17 ani, din comuna Mihai Bravu, bănuiți de săvârșirea faptei. Astfel, la în perioada 1-7 februarie a.c., minorii în cauză ar fi sustras mai multe bunuri  – scule electrice și aparatură electronică, din locuința unui bărbat din localitatea Mihai Bravu.

Polițiștii tulceni au recuperat prejudiciul în totalitate, estimat la aproximativ 2000 de lei, pe care l-au predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*