Trei infracțiuni la un singur participant la traficul rutier din județul Tulcea

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au depistat în trafic un individ care, prin faptul că a ieșit pe șosele, a comis nu mai puțin de trei infracțiuni.

În cursul zilei de 11 iuli, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dăeni au depistat pe raza comunei Dăeni, județul Tulcea,  un bărbat de 33 de ani, din comuna Dăeni, în timp ce conducea un moped. Acesta nu era înregistrat, iar bărbatul nici nu avea permis de conducere. Pentru că emana și halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*