Trei indivizi din Tulcea au fost reținuți de polițiști după ce au atacat pe stradă tinere și femei în vârstă

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin SCHIPOR

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de tâlhărie, polițiștii Biroului de Investiții Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție, au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 de ani, toți din municipiul Tulcea, bănuiți de comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de 29 septembrie, în jurul orei 8:40, tinerii în cauză ar fi deposedat, prin violență, o femeie, în vârstă de 65 de ani, din Constanța, de poșetă.

În sarcina celor trei persoane, polițiștii constănțeni au reținut o altă infracțiune de tâlhărie, faptă comisă la aceeași dată, în jurul orei 19:00, pe raza municipiului Constanța, când tinerii în cauză au smuls telefonul mobil unei adolescente, în vârstă de 17 ani, din Constanța.

Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate, estimat la aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat acestora.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei trei tineri pe bază de ordonanțe, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*