Trei dealeri tulceni de droguri au fost prinși în flagrant de polițiștii din subordinea BCCO Constanța

În urma flagrantului au fost găsite droguri asupra suspecților. FOTO Poliția Română

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea – BCCO Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au reținut trei bărbați bănuți de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea – BCCO Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au organizat în cursul zilei de 6 aprilie un flagrant asupra a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani, toți din municipiul Tulcea, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe raza județului Tulcea.

Cei trei erau bănuiți că ar fi efectuat operațiuni fără drept cu produse susceptibile substanțe a avea efecte psihoactive, în municipiul Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism 54 de pungulițe din plastic, ce conțineau fragmente vegetale, o țigaretă confecționată artizanal cu fragmente vegetale și trei telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au dispus măsura reținerii, pentru 24 ore, față de doi dintre ei (cel de 25, respectiv 27 de ani), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni, fără drept, cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și fals în declarații.

În cursul zilei de 7 aprilie, persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*