Trei copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22

Trei copii au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22. FOTO IPJ Tulcea

Trei copii au fost răniți în seara zilei de marți, 04 ianuarie, după ce un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod pentru separare sensurilor de mers.

Potrivit IPJ Tulcea, în urma accidentului a rezultat rănirea a trei copii, cu vârste de cinci, opt și 11 ani, pasageri în autoturism, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto posedă permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*