Trecere gratuită cu ocazia zilei podului peste Dunăre între Giurgeni și Vadu Oii

Trecere gratuită cu ocazia zilei podului peste Dunăre între Giurgeni și Vadu Oii

Vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre între Giurgeni și Vadu Oii, nu vor achita vineri, 23 decembrie, tariful de trecere.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, acest lucru este posibil fiindcă data de 23 decembrie este considerată „Ziua Podului”, iar autoturismele pot trece fără achitarea tarifului.

Decizia este luată în conformitate cu prevederile pct. 41 din Anexa nr. 4, lit. B, Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre între Giurgeni – Vadu Oii a Ordinului MT nr. 1836/2018 cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*