Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac II PTF – Tulcea

Transporturi agabaritice. FOTO DRDP Constanța

CNAIR a anunțat că în perioada 18 – 27 decembrie se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe ruta Nădlac II PTF – Tulcea.

Traseul este următorul: Nădlac II PTF – A1 – A6 – Varianta de Ocolire Lugoj – DN 6 – Varianta de Ocolire Caransebeș – DN 6 – Varianta de Ocolire Drobeta Turnu Severin – DN 6 – DN 65F – DN 65 – Slatina – Drum Expres 12 – DN 65 – Jitaru – Pitești DN 65B – A1 – DN CB (Centura de Nord) – A2 – Drajna – DN 21 – Slobozia – DN 2A – Giurgeni – Hârșova – DN 22A – Saraiu – DN 22 – Tulcea.

Vehiculele transportă câte o trapă metalică. Lățimea maximă a vehiculelor este de 5,1 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*