Tragedie petrecută la Turcoaia: un bărbat aflat la cules de stuf a tăiat gâtul fiului său de șapte ani

Polițiștii tulceni, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă după ce un bărbat din Turcoaia ar fi tăiat cu o drujbă, din greșeală, gâtul fiului său de șapte ani.

Potrivit primelor informații, bărbatul le-a declarat anchetatorilor că miercuri, 16 noiembrie, se afla la cules de stuf, folosind o drujbă, iar la un moment dat i-a scăpat unealta și i-a tăiat gâtul băiatului său în vârstă de șapte ani, care se juca în apropiere.

Deși au sosit repede la fața locului, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul copilului.

Cazul este cercetat în prezent de polițiștii tulceni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*