Tragedie în Vulturu: Trupul neînsuflețit al fetiței de patru ani, dată dispărută miercuri seară, a fost găsit în Brațul Sulina

După mai multe ore de căutări, în urma eforturilor susținute ale autorităților și a comunității locale, în dimineața zilei de joi, 13 iulie, a fost găsit trupul neînsuflețit al fetiței în vârstă de patru ani, care fusese dată dispărută, în zona malului stâng al Brațului Sulina.

Alerta privind dispariția fetiței a fost dată în seara zilei de miercuri, 12 iulie, după ce mama acesteia nu a mai găsit-o în curtea locuinței lor din Vulturu. Polițiști din cadrul IPJ Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU „Delta” Tulcea s-au mobilizat rapid și au format echipe speciale pentru căutarea minorei. În sprijinul acestora au intervenit și pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și cetățeni voluntari din localitate.

Activitățile de căutare au inclus utilizarea a patru ambarcațiuni echipate cu sonar și termoviziune, precum și angajarea unui câine de urmărire pentru a acoperi terenul dificil din zonă. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor considerabile, tragica descoperire a fost făcută în dimineața acestei zile.

În această dimineață, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al fetiței în zona malului stâng al Brațului Sulina. Ea a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va ajuta la stabilirea cauzelor exacte ale decesului. În paralel, anchetatorii continuă cercetările pentru a determina condițiile și împrejurările în care s-a produs această tragedie devastatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*