Traficul rutier a fost reluat pe DN 22 și DN 22E, dar numai pentru vehiculele cu masa totală autorizată sub 7,5 tone

Traficul rutier a fost reluat pe DN 22 și DN 22E. FOTO Prefectura Tulcea

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea s-a întrunit azi, 28.01.2021 pentru a adopta o serie de Hotărâri privind reluarea circulației rutiere pe drumurile publice din județul Tulcea.

Astfel, joi, 28 ianuarie , începând cu ora 10.00, se deschide circulația autovehiculelor cu masa totală autorizată mai mică sau egală cu 7,5 tone pe următoarele drumuri naționale de pe raza județului, până la ameliorarea condițiilor meteorologice:

  1. DN 22: Smârdan (km 86+420) – Măcin – Isaccea – Tulcea (km171+135);
  2. DN 22E: Garvăn (km 0) – I.C. Brătianu (km 14+200).

Restul drumurilor naționale și județene din Tulcea continuă să fie închise circulației publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*