„Traficanți“ de fier vechi din Constanța, prinși de către polițiștii tulceni în localitatea Frecăței

Echipaj de poliție în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Peste 1.380 kg deșeuri feroase fără documente  au fost confiscate de catre polițiștii tulceni, în urma unei acțiuni.

În după-amiaza zilei de 9 decembrie, în cadrul unei acțiuni comune, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frecăței și Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat în trafic în localitatea Frecăței, județul Tulcea, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 27 și 41 de ani, toți din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța, care desfășurau activități de achiziție deșeuri feroase. În autoutilitară a fost găsită cantitatea de 1.384 kg deșeuri feroase, fără a fi însoțită de documente legale necesare desfășurării acestei activități.

Întreaga cantitate de deșeuri feroase a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei patru bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*