Traficanți de droguri, reținuți de procurorii DIICOT Tulcea

FOTO cu rol ilustrativ

Procurori ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Tulcea au dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, începând  cu luna februarie 2023, în mod repetat, unul dintre inculpați, prin intermediul celui de al doilea inculpat, a comercializat droguri de mare risc (cocaină) consumatorilor din județul Tulcea.

În cursul zilei de 04 aprilie au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Tulcea, fiind identificate și ridicate  cantitatea de peste 550 de grame de cocaină și trei cântare electronice de precizie.

Totodată, procurorii DIICOT Tulcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane. Ulterior, în cursul zilei de miercuri, 5 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea cu  propunerea de  arestare preventivă a celor doi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*