Tradiția reprezentațiilor muzicale revine la Foișorul de pe faleza din Tulcea, într-un spectacol café-concert de excepție

Foișorul a fost reabilitat și pregătit pentru concertul din această seară. FOTO: Primăria Tulcea

După mulți ani de așteptare, tradiția reprezentațiilor muzicale revine în forță la Foișorul de pe faleză, iar tulcenii sunt invitați să se bucure de o seară plină de muzică live și emoție.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Dunării, locul emblematic cunoscut de mulți sub denumirea „la fanfară” va găzdui joi, 29 iunie, un eveniment special de muzică café-concert, ce promite să fie unul memorabil.

Cu începere de la ora 19.00, instrumentiști profesioniști se vor îmbina într-un program artistic de excepție pregătit de orchestra Ansamblului Baladele Deltei. Pe lângă talentul muzicienilor consacrați, se vor alătura și elevi ai Liceului de Arte din Tulcea, care vor demonstra abilități muzicale remarcabile și vor încânta publicul cu interpretări pline de pasiune și talent. De asemenea, două tinere talentate, Diana și Alexandra, vor impresiona audiența cu un program muzical original, oferind o notă contemporană și fresh evenimentului.

Café-concertul, gen muzical asociat perioadei Belle Époque și avându-și originile în cafenelele pariziene, este cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă și variată. Participanții vor putea savura momente de relaxare și plăcere, alături de o selecție muzicală diversă, ce va cuprinde genuri precum muzică clasică, jazz, muzică ușoară și alte surprize plăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*